Business to business

Lantmännen Cerealia on Pohjoismaiden suurin jauho- ja ryynipohjaisten tuotteiden toimittaja leipomoille, tukkuliikkeisiin ja elintarviketeollisuudelle. Business to business -tuotemerkkejämme ovat Nord Mills, HavneMøllerne ja Regal.

B2B-tuotemerkkimme

Nordmills

Myymme Ruotsissa jauhoja ja muita viljatuotteita Nord Mills -tuotemerkillä. Laajasta tuotevalikoimastamme tarvitsemansa löytää yhtä hyvin pieni konditoria kuin suuri leipomo tai elintarvikeyritys.

Regal

Perinteisellä norjalaisella Regal-tuotemerkillä on Norjassa kaksi myllyä Oslossa ja Mossissa. Niissä tuotetaan laadukkaita jauhoja, leivontaseoksia ja aamiaistuotteita Norjan markkinoille.

HavneMøllerne

Tanskassa tuotamme HavneMøllerne-tuotemerkillä jauhoja sekä ryynejä elintarviketeollisuudessa ja leipomoissa työskentelevien leipureiden, suurkeittiöiden ja tukkuliikkeiden tarpeisiin. Vejlen satamassa toimiva myllymme on Pohjoismaiden uudenaikaisin. Se otettiin käyttöön vuonna 2008.

Laatu ja osaaminen

Kaikki tuotteemme valmistetaan erittäin turvallisesti. Laatu pysyy tasaisen korkeana. Tuotteet voidaan jäljittää elintarvikeketjussa yksi vaihe eteen- ja taaksepäin. Olemme paitsi jauhojen ja ryynien toimittaja myös vastuullinen yhteistyökumppani. Ammattitaitoinen henkilöstömme tuntee tuotteet perusteellisesti. Pystymme teknisen tuen ja koulutuksen avulla parantamaan leipomosi osaamista.