Lasagnette kuviopasta

Pastatuotteet ja ruokajyvät, Kungsörnen
Art no: 100113
Paino: 5 kg
EAN: 7310130411304

Category productimage: Produktbilder/ Layoutbilder

Valmistelu / käyttö

Pasta-kasslerivuoan valmistusohje:25 annosta(n. 325 g ruokaa per annos)1,75 kg Kungsörnen Lasagnette1,25 kg Kuutioitua kassleria 3,5 litraa Maitoa 3,5 litraa Ruokakermaa (15%) 1 rkl Mustapippuria 1,5 tl Suolaa Ripottele keittämätön pasta suoraan vuokaan.Lisää kuutioitu kassleri ja sekoita.Yhdistä maito, kerma, pippuri ja suola. Kaada seos vuokaan pastan ja kasslerin päälle.Paista yhdistelmäuunissa 175°C:ssa puoliteholla 35-40 minuuttia.Pastavuoan pinta saa olla kullanruskea ja rakenteeltaan hieman löysä, rakenne jähmettyy lämpösäilytyksen aikana.Pasta voidaan tarjota myös keitettynä! Annoksia/Raakaa pastaa n. Annos Kuiva pasta ca 1 70 g 10 700 g 25 1,75 kg 100 7 kg
Ravintoarvo / 100 g

  • Energiaa 1500 kJ

  • Energiaa 360 kcal

  • Rasva 2,0 g

  • - josta tyydyttynyttä rasvaa 0,5 g

  • Hiilihydraatit 70 g

  • - joista sokereita 3,5 g

  • Ravintokuitu 3,5 g

  • Proteiini 13 g

  • Suola 0,01 g

  • Fosfori 190 mg

  • Magnesium 55 mg

Ainekset

durumVEHNÄjauho.
Kananmunaton. Raaka-aineen alkuperämää: SE
Ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä myyjään